photoline Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Φωτογραφικό αρχείο

menu Home Search Search Search Νέα Video Αποστολή Φωτογραφίας
Ορκωμοσίες Απονομές   Εκδηλώσεις Αθλητικά   Επικοινωνία   Ερωτήσεις/Απαντήσεις   Αναζήτηση   Κατάστημα    Πρόγραμμα Αποστολής  
Σχόλια

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Φωτογραφικό αρχείο - Ορκωμοσίες - Δειγματολόγια


135 - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ορκωμοσίες 3 Ιουνίου 2015 ώρα 10.00-10.40-11.20-12.00-12.40-13.20-14.00

135 - Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, ορκωμοσίες της 3 Ιουνίου 2015, ώρα 10.00 και 10.40 τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, ώρα 11.20 τμήμα Βιοτεχνολογίας, ώρα 12.00 τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, 13.20 τμήμα ΑξιοποίησηςΦυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής, ώρα 14.00 τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών.

Εκτυπώσεις
photoline.gr Εκτυπώσεις Ψηφιακά Αλμπουμ, εκτύπωση σε Καμβά , Δημιουργήστε μόνοι σας το photobook
Εκτύπωση σε Καμβά
Εκτυπώστε τις καλλιτεχνικές σας φωτογραφίες σε Καμβά με Τελάρο
30X40 15 €
40X50 20 €
50X60 25 €

Κορνίζες

Βάλτε τις φωτογραφίες σας σε κορνίζα



Γεωπονικό Πανεπιστήμιο
Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.) προέρχεται από μετεξέλιξη της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών (Α.Γ.Σ.Α.) και η ιστορία του αρχίζει ουσιαστικά από τις 14/1/1920, με τη δημοσίευση του Νόμου 1884 για την ίδρυση της Ανωτέρας Γεωπονικής Σχολής στην Αθήνα (όπως είχε αρχικά ονομασθεί η Σχολή). Η εγκατάσταση της Σχολής έγινε στο Εθνικό Κτήμα Ρούφ, στην έκταση που καταλαμβάνει σήμερα το Πανεπιστήμιο στο Βοτανικό. Στο κτήμα αυτό στεγαζόταν και λειτουργούσε από το 1888 ένα από τα τρία Γεωργικά Σχολεία, τριετούς φοίτησης, του Κληροδοτήματος Τριανταφυλλίδη (ένα άλλο λειτουργούσε στην Τίρυνθα και ένα τρίτο στη Θεσσαλία). Τα εγκαίνια της Σχολής έγιναν στις 3/2/1920 και πρώτος Διευθυντής της ήταν ο Απόστολος της Γεωπονικής Ιδέας στον τόπο μας, ο Γεωπόνος Σπυρίδων Χασιώτης. Πηγή. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
photoline.gr official site     Όροι Χρήσης
EU Cookie Law Script 1

Χρησιμοποιούμε τα cookies. Με την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Αποδοχή  Περισσότερα